Puig esclata contra Cantó: "En 30 anys he anat a molts soterrars de companys a Euskadi"

El líder de Ciutadans acusa el candidat a la Presidència de la Generalitat "d'oblidar-se" de qui és ETA i "de recordar-se d'un dictador de fa mig segle"
13 juny 2019 12:46h

VALÈNCIA. El debut del líder Ciutadans a les Corts durant la investidura de Ximo Puig com a president de la Generalitat ha estat protagonitzat per Otegi, els 'filoetarres', Andalusia i "el supremacisme de Torra". Els temes amb què ha iniciat Toni Cantó la seua intervenció a les Corts han fet esclatar el candidat socialista, qui li ha recordat, enèrgicament i ostensiblement molest pel retret de Cantó, que ell ha hagut d'acudir a "molts soterrars" en les últimes dècades a Euskadi per a acomiadar "companys" assassinats per ETA.

Toni Cantó ha acusat Puig "de recordar un dictador de fa més de mig segle" i "d'oblidar els qui fins fa res estaven assassinant", ha inquirit al líder socialista fent referència a Franco i a ETA, respectivament.

Al seu torn, Puig li ha respost que "durant els últims 30 anys" ha anat "a molts soterrars de companys a Euskadi. Un poc de vergonya, senyor Cantó", ha emfatitzat el candidat a revalidar la Presidència de la Generalitat.

"Lamente la utilització del terrorisme que fa el senyor Cantó. És intolerable i indecent que use el terrorisme. Li demane una mica de sentit de democràcia perquè, ací, el grup del PP i nosaltres som els que més hem patit pel terrorisme d'ETA", ha recordat Puig.

next