Puig assegura que el PSOE és l'"únic partit que garanteix la cohesió social i territorial"

En un acte a Morella, el president de la Generalitat reivindica infraestructures "dignes" per al "progrés dels pobles de l'interior i la costa"
3 novembre 2019 13:31h
El president ha ressaltat que més que mai "es necessita un govern fort a Espanya que garantisca la cohesió social i territorial del país. / PSPV

MORELLA (EP). El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha assegurat aquest diumenge que l'únic partit "que té un projecte seriós i rigorós per a garantir la cohesió social i territorial és el PSOE". En un acte a Morella, Puig ha reivindicat infraestructures "dignes" com la N-232, que suposa "progrés per als pobles d'interior i per a la costa".

A aquesta visita de Puig a la localitat dels Ports han assistit, entre altres dirigents, el candidat socialista al Senat, Artemi Rallo; l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i l'alcalde d'Alcanyís, Ignacio Urquizu, segons ha informat el partit en un comunicat.

El president ha ressaltat que més que mai "es necessita un govern fort a Espanya que garantisca la cohesió social i territorial del país: la cohesió de les persones per a acabar amb la desigualtat i la cohesió territorial perquè tots tinguen les mateixes oportunitats".

En aquest sentit, ha advertit que en les eleccions del pròxim 10 de novembre entra en joc "la cohesió del país". Per aquesta raó, Puig considera "necessari" que la ciutadania "aposte pel govern socialista" i per "uns pressupostos que desembossen la situació, després que les dretes i els independentistes s'uniren per a dir 'no' a uns pressupostos que impulsaven infraestructures fonamentals", ha subratllat.

Per la seua banda, el candidat socialista al Senat, Artemi Rallo, ha insistit que els Pressuposts Generals de l'Estat impulsats pel govern de Pedro Sánchez suposaven un "avanç decidit per a impulsar aquestes infraestructures i millorar les condicions de vida de la gent d'interior i de costa". En aquest sentit, ha assenyalat que la unió de territoris "és necessària per a reivindicar aquest tipus d'actuacions".

L'alcalde de Morella, Rhamses Ripollés, ha apuntat que la "unió amb les comarques veïnes d'Aragó és fonamental" perquè ens juguem molt en drets i llibertats, però també en les infraestructures del futur", com la pròxima licitació del projecte Morella Sud en la Torreta que ha d'unir la futura A-68 des de Saragossa i el Parador Nacional de Turisme.

Finalment, l'alcalde d'Alcanyís, Ignacio Urquizu, ha assenyalat que en un temps "en què molts estan obstinats a alçar fronteres i murs", els socialistes s'uneixen "perquè aquestes infraestructures siguen una realitat al més prompte possible".

next