La World Press Photo es trasllada al mes d'octubre perquè "és el període cultural més adequat"

La Fundació Chirivella Soriano i Doctornopo renoven l'acord de col·laboració per a dur a València l'exposició més prestigiosa de fotoperiodisme mundial
5 febrer 2019 12:50h
World Press Photo València ofereix al públic informació per a la reflexió i per a entendre els esdeveniments del moment. / MATHIEU WILLCOCKS

VALÈNCIA. La Fundació Chirivella Soriano i Doctornopo han renovat el seu acord de col·laboració amb World Press Photo perquè l'exposició més prestigiosa de fotoperiodisme mundial continue mostrant-se a València.

Ara bé, mentre que normalment obria les portes al febrer i març, la pròxima edició es trasllada al mes d'octubre. Concretament, podrà visitar-se en la Fundació Chirivella Soriano del 18 d'octubre al 19 de novembre. 

L'organització realitza aquest canvi de calendari perquè considera que "és el període cultural més adequat". A més, creu que així podrà  "atendre millor el públic de la mostra", que arriba en 2019 a la setena edició a la ciutat.

D'aquesta manera, la Fundació Chirivella Soriano i Doctornopo segueixen treballant per situar València en el circuit internacional de la fotografia amb una exposició que recull els esdeveniments informatius més rellevants de l'any i que és un referent internacional de compromís amb el periodisme gràfic i la llibertat d'expressió.

A més, World Press Photo València està treballant a millorar el seu programa i a renovar l'oferta d'activitats complementàries a l'exposició, que cada any premia les millors obres de periodisme gràfic amb l'objectiu de dignificar la professió així com de defensar el dret a la informació i el seu lliure intercanvi.

Les fotografies de la mostra estan organitzades en diferents categories que abasten totes les realitats vitals i els fenòmens socials, culturals, econòmics i naturals. D'aquesta manera, World Press Photo València ofereix al públic informació per a la reflexió i per a entendre els esdeveniments del moment.

next