Vicente Nomdedeu, reelegit president d'ASCER

La patronal taulellera ha celebrat aquest dijous la seua Assemblea General Electoral
12 desembre 2019 19:14h

VALÈNCIA (EP). L'Associació Espanyola de Fabricants de Taulells i Paviments Ceràmics (ASCER) ha celebrat aquest dijous la seua Assemblea General Electoral, en la qual ha sigut reelegit president Vicente Nomdedeu.

A més, s'han sotmés a elecció els càrrecs d'un vicepresident i cinc vocals de la Junta Rectora de l'organització. Tal com estableixen els estatuts de l'Associació, es mantenen els períodes d'elecció cada quatre anys però renovant cada dos anys la meitat de la junta rectora –5 vocals–, president i un vicepresident, o, com succeirà dins de dos anys: 5 vocals i 2 vicepresidents.

Aquest dijous han sigut proclamats –per aclamació– en el càrrec de president, Vicente Nomdedeu, (Asteca), i de vicepresident, Miguel Nicolás (Oset) que relleva el vicepresident sortint, Francisco Ramos (Porcelanosa). Tots dos ostentaran el càrrec per un període de 4 anys, fins al 2023.

La nova Junta Rectora d'ASCER assegura la representativitat de la indústria al si de l'Associació, i assumeix com a principal missió vetlar pels interessos de la indústria ceràmica espanyola, un sector productiu "clau" en l'economia nacional, segons ha informat la patronal del sector ceràmic en un comunicat.

En la seua al·locució, el president ha volgut destacar la "imparable" guerra comercial mundial, amb "múltiples fronts oberts", com ara la investigació antidúmping en el Golf; la falta d'infraestructures que permeten guanyar en competitivitat; el "llast" que suposa comptar amb uns preus energètics superiors als de la resta de competidors, o la falta de mà d'obra qualificada per a la col·locació ceràmica "que fa que altres materials guanyen quota de mercat", entre altres temes.

next