Diari La Veu del País Valencià
Que comence la lluita per a nosaltres
L’ésser humà deixa la seua marca al medi ambient amb la contaminació i els animals ho fan a les parets de la Universitat de València amb pintades feixistes de caràcter amenaçant cap a la Mónica Oltra, vicepresidenta de València.
Les amenaces, pintades o actes arran del País Valencià s’han incrementat amb el govern de Compromís, quelcom que pareix lògic, ja que sota un govern que governa cap al poble, encara que caldria fer-ho en major grau, és difícil lluitar. Aquests fets no són aïllats a la Universitat de València, dos dies abans, unes esvàstiques apareixien al costat de la biblioteca. Irònic, veritat?

Una simbologia que representa eixe tancament de ment al costat d’un lloc cultural, veritablement sorprenent. A més, no van pintar únicament esvàstiques, dibuixades amb correccions pel complicat dibuix que pot ser aquesta simbologia per a molts nazis, sinó que també van tapar símbols feministes que hi havia per la Universitat de València. Seria molt difícil trobar una persona de dretes lluitant per la igualtat entre dones i homes, raó que dóna per a pensar: en què pensen eixes dones de dretes, que donen suport a partits polítics que no governen perquè les dones siguen igual que els homes? No em passa pel cap una dona que em responga a aquesta pregunta.

Aquesta minoria nazi que hi trobem al País Valencià, últimament s’està donant a conèixer, infiltrada en grups ultres dintre de les graderies d’animació d’X equips de futbol valencians. Hi ha hagut una evolució en el mètode d’actuar d’aquestes organitzacions per la permissibilitat de què gaudeixen enfront de les forces de seguretat valencianes. Portar una estelada per València és sinònim d’esbroncada, provocat per la tancada ment de molts dels nostres ciutadans, però lluir amb orgull samarretes feixistes, o simbologia al 9 d’Octubre et pot portar com a molt, a fer-te una foto al costat de Rita Barberà.

Les forces de l’Estat mai prendran represàlies amb aquesta gent, per això, enfront de la immobilitat de moltes entitats i partits polítics, que comence la lluita per a nosaltres. Cap agressió més sense resposta.

Comparteix

Icona de pantalla completa