Diari La Veu del País Valencià
Tristor i decepció davant el que, presumiblement, s’aprovarà a Ferraz
Al comité comarcal del PSPV-PSOE de l’Horta Nord, cel·lebrat ahir a la Casa de la Cultura de Rafelbunyol, s’ha aprovat per unaminitat un document en forma de resolució política en el qual s’expressa, al punt primer, l’exigència als diputats i diputades del partit del compliment de l’acord adoptat per l’Executiva Nacional del PSPV-PSOE el dia 28 de juny del 2016 sobre no donar suport a la investidura de Mariano Rajoy ni a cap altre candidat o candidata del PP.

Aquest posicionament ha estat explicat per les més de vint intervencions que hi ha hagut dels delegats i delegades de diverses formes amb el denominador comú de la decepció i la frustració.

S’ha dit que aquest problema es dóna per haver al partit una base socialista d’esquerres i una direcció que no ho és. Així diversos veterans i coneguts militants socialistes han anunciat que si el partit propicia la investidura de Rajoy es donaran de baixa del partit: “És trist haver d’abandonar el PSPV-PSOE per a poder sentir-se socialista” o “Per a ser socialista, cal actuar com un Pinotxo que, per a ser persona, hagué de deixar de ser titella”.

La tristor i la decepció flotava en l’ambient i ningú no ha tingut cap argument per a avalar el que, presumiblement, s’aprovarà aquest diumenge a Ferraz.

Comparteix

Icona de pantalla completa