Diari La Veu del País Valencià
Jorge Bellver, les infàmies i RTVV
La penúltima infàmia soferta pel poble valencià, fratricida on les hi haja, l’aprovació per part de la bandada de gavines i gavinots instal·lada al Palau de Benicarló sota els auspicis del Consell presidit per Albert I ‘El Feble’, (em feia goig canviar-li el pseudònim), ha estat el tancament de l’ens autonòmic RTVV atisorant la llengua pròpia, malferit des de feia temps pels qui ja no els hi fa falta, els coents de tota la vida.

Crida l’atenció l’argument pel qual s’ha defès a Les Corts del País pel Síndic Jorge Bellver, representat de l’ala més coenta del Cap i Casal a les bancades gavinotines, dofí com sabem, de la inefable Rita Barberà, regina de moltes coses. Cal refredar la memòria dient que el senyor Bellver, era regidor de parcs i jardins quan van decidir actuar als voltants dels protegits Jardins de Monforte, no adonant-se’n de tal circumstància, intervenint a les seues rodalies per tal de fer un aparcament de vehicles amb el risc de soscavar les arrels i llevar-los alè, ara que com el senyor Bellver, al menys que sapiguem no és jardiner, sinó que com he dit es dofí i a més gavinot, suposadament tots dos, no en saben ni d’arbres ni d’arrels terrestres. Encausats, van eixir, ell i el seu equip absolts, Déu em lliure, tot hi ha que dir-ho.

El senyor Bellver, argumentà en la defensa de la llei del tancament de l’ens, que el problema havia estat en l’oposició, dient-los que eren part de la solució, una mena hipòcrita i enfosquida heretada de la seua mentora, que com tot hom sap, es també regina del ventilador, quan la decisió és d’ells i del senyor Montoro encara que diguen el contrari, el senyor Rajoy que va nomenar a dit al senyor Fabra, és sens dubte el responsable, malgrat que Albert I ‘el Feble’ és el principal, doncs és, al menys se li suposa, formalment el President de la Generalitat i de tots el valencians.

Afegeix Bellver a l’argumentació que el tancament ha estat inevitable contraposant serveis públics com la sanitat i educació, per altra banda garantits per l’estat i que tots paguem. Fa seguici així al cap de la tribu senyor Fabra, qui a més digué allò de la dependència, mostrant així la hipocresia i la barra que disposen. Hi haurà de torcar-los el front com a conseqüència de l’esforç que diuen que han fet, doncs “la decisión ha sido muy difícil”.

Hom que per arrels, com molts del País, es considera de bona criança, ha de fer esforços ímprobes per tal de mantenir l’esma i no perdre el seny davant d’aquestes indignitats carregades d’improperis i d’infàmies adreçades al poble valencià pla, sobre tot veient com als palaus de Villahermosa i Benicarló hi disposen de servents, d’assessors del twitter i d’imatge a cabassos, i altres herbes dolentes.

Encara més insultant el balafiament al qual han donat suport el senyor Bellver i companyia a Les Corts del País al llarg d’aquestos anys, cal recordar a aquell que volia fer-se ric amb la política aconseguint-ho, el senyor Zaplana, el senyor Olivas exiliat a Madrid ja veurem com queda i, pel rectoret senyor Camps, presoner de la seua pròpia megalomania i al que hi haurà d’esbrinar-li els comptes quan les gavines alcen el vol, tots ells consolidant en la seua mena de fer la servitud d’aquesta autonomia i de retruc del poble valencià, políticament, queda clar i, el que volen ara és que paguem les malifetes en primer lloc, els pobres, els febles i després els demés, com ja s’hi ve suportant.

El poble valencià que ha vingut sofrint al llarg de segles les infàmies de la seua classe dirigent, faria bé d’una vegada per totes tot plegat, d’obrir els ulls i el cervell a la raó i posar-se a la tasca d’aconseguir aviat un govern digne del poble i per a tots.

Comparteix

Icona de pantalla completa