El vent de ponent es deixa sentir aquesta matinada amb ratxes de fins a 82 quilòmetres per hora

Malgrat que amb el pas de les hores la velocitat del vent va anar disminuint, s'accelerarà de nou al llarg del matí d'aquest dimarts 
5 novembre 2019 10:56h
L'intens vent de ponent també ha alçat un fort onatge fora de la protecció costanera, i en la xarxa de boies a 40 quilòmetres de la costa hi ha forta marejada. / MANUEL BRUQUE, EFE

VALÈNCIA (EP/EFE). El vent de ponent, que va ser més intens a primera hora de la passada matinada, ha deixat ratxes de fins a 82 km/h a l'aeroport de Manises. Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), fins a les 8.30 hores d'aquest dimarts també s'han registrat ratxes de 73 km/h a Vilafranca; de 72 km/h a Utiel i Fredes; de 61 km/h a Bicorb; de 58 km/h a València; de 56 km/h a Barx; de 55 km/h a Xelva; de 53 km/h a Xàtiva, i de 52 km/h a Sogorb.

Malgrat que al llarg de la matinada la velocitat del vent va anar disminuint, s'accelerarà de nou al llarg del matí d'aquest dimarts. 

L'intens vent de ponent també ha alçat un fort onatge fora de la protecció costanera, i en la xarxa de boies a 40 quilòmetres de la costa hi ha forta marejada, amb ones que han superat el metre i mig. A més, a 7 quilòmetres de la costa hi ha marejada, amb ones de 0,7 metres, i prop de la costa hi ha marejol, amb ones de menys de 0,3 metres.

L'interior del territori valencià segueix aquest dimarts en avís groc, excepte al sud de la demarcació d'Alacant, per ratxes de vent que poden arribar als 80 km/h en una jornada en què baixaran les temperatures i no se superaran els 24 graus, segons la predicció de l'Aemet. 

A més, aquesta jornada hi haurà predomini de cel poc nuvolós, amb alguns intervals de núvols a la vesprada a l'interior; a la matinada en punts de l'interior no es descarta alguna precipitació dèbil i ocasional.

Pel que fa a les temperatures, aniran en descens i no superaran els 24 graus a Alacant, i els 23 graus a València i a Castelló de la Plana.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next