El veïnat del Cabanyal atura la segona ordre de desnonament d'una de les famílies de Vicent Brull

La immobiliària Divarian del BBVA havia demanat l'expulsió d'Abraham, Francesca i els seus dos fills menors sense oferir una alternativa habitacional
21 novembre 2019 17:30h
Espai Veïnal Cabanyal porta endavant una campanya per a evitar l'expulsió de sis famílies del barri. / EVC

VALÈNCIA. El sindicat de barri Espai Veïnal Cabanyal ha anunciat aquest dijous que ha aconseguit aturar la segona ordre de desnonament que la immobiliària Divarian havia demanat sobre Abraham, Francesca i els seus dos fills menors, que habiten el bloc 67 del carrer Vicent Brull.

La paralització s'ha donat després de guanyar un recurs en els jutjats, tot i que el col·lectiu ja havia convocat una protesta per al dia 28 de novembre davant l'habitatge de la família per a evitar el desnonament, que estava programat per a aquest dia.

La fita es dona en el marc de la campanya de mobilitzacions iniciada aquesta tardor per a donar suport a sis famílies del barri que es troben en perill de ser expulsades per Divarian, la immobiliària de propietat compartida entre el fons voltor Cerberus i el BBVA que ha comprat diversos edificis al Cabanyal.

Fa un parell de setmanes ja va tindre lloc un escarni sorpresa en oficines de l'empresa que va forçar les negociacions per a suspendre un dels desnonaments. 

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next