València tindrà wifi gratuïta a la plaça de l'Ajuntament i a la façana marítima

L'Ajuntament rep 15.000 euros de la Unió Europea per a implantar punts de connexió a Internet a la via pública
26 agost 2019 11:56h
El vicealcalde Sergi Campillo ha assegurat que València ja havia fet un treball "molt important" en la implantació de wifi gratuïta. / TWITTER AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. La ciutat de València comptarà pròximament amb un xarxa wifi gratuïta per a tots als usuaris. Ho ha anunciat aquest divendres l'alcalde provisional, Sergi Campillo, que ha explicat que el consistori ha rebut una subvenció de 15.000 euros de la Unió Europea per a desplegar la xarxa wifi en la via pública de la ciutat. 

En primer lloc, s'instal·laran aquests punts wifi gratuïts en les zones més concorregudes, com la plaça de l'Ajuntament, o també en la façana marítima. Posteriorment, la xarxa de connexió a Internet s'ampliarà a tota la ciutat, tot i que no ha concretat quan es produirà aquesta implantació.  

El vicealcalde Sergi Campillo ha assegurat que València ja havia fet un treball "molt important" en la implantació de wifi gratuïta. "Els serveis municipals ja la tenen i també els treballadors públics de l'Ajuntament de València", ha assenyalat. Ara, es podrà donar el servei en el carrer. 

"Ja en teníem en alguns punts, però molt limitats, a causa d'una normativa molt estricta per part del govern central", ha afegit. "Ara, amb les subvencions, queda clar que es pot donar millor servei a la via pública i ho farem."

next