L'Ajuntament aprova que València tinga platges sense fum

La Comissió d'Ecologia Urbana i Emergència Climàtica aprova una moció del PP per a portar la prohibició de fumar a alguna de les platges de la ciutat
20 setembre 2019 12:50h
Encara es desconeix si la prohibició de fumar s'aplicarà a una, a diverses o a totes les platges de la ciutat. / DLV

VALÈNCIA. La Comissió d'Ecologia Urbana i Emergència Climàtica de l'Ajuntament de València ha aprovat una moció perquè la ciutat tinga platges sense fum. Es tracta d'una iniciativa que va proposar el Partit Popular i que ara ha sigut consensuada per tots els grups polítics del consistori de la ciutat. 

Segons ha explicat aquest divendres el regidor Sergi Campillo a preguntes dels periodistes, la Comissió ha encarregat als serveis de platges i residus un estudi perquè es puguen habilitar aquestes platges sense fum. 

Encara es desconeix si la prohibició de fumar s'aplicarà a una, a diverses o a totes les platges de la ciutat o, pel contrari, a les zones de l'Albufera. Segons Campillo, ara els serveis tècnics estan fent la proposta de quines platges serien les indicades. 

Per la seua banda, la regidora del Partit Popular Marta Torrado ha valorat positivament que s'haja aprovat la iniciativa del seu grup i espera que ara el consistori estudie quina de les nou platges "és adequada perquè es declare lliure de fum". 

next