València entra per primera vegada en la directiva de la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta

El regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament, Giuseppe Grezzi, ha sigut nomenat vicepresident d'aquest organisme 
30 novembre 2019 18:57h
València assumeix durant els pròxims quatre anys una de les vicepresidències. / AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

VALÈNCIA (EP). El regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha sigut nomenat vicepresident de la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta (RCxB, per les seues sigles en castellà). Es tracta de la primera vegada que la ciutat forma part de la directiva d'una xarxa que ja compta amb 123 socis de més de 550 municipis, segons ha informat el consistori. 

D'aquesta forma, València assumeix durant els pròxims quatre anys una de les vicepresidències, igual que Bilbao, Sevilla i Múrcia, ha detallat en un comunicat l'Ajuntament. La presidència la continuarà ostentant Antonio Poveda, representant de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. La candidatura ha sigut aprovada per tots els assistents a la reunió anual de la RCxB, celebrada en la seu de l'EMT de Madrid. 

Grezzi ha destacat que la vicepresidència de la RCxB suposa un "reconeixement més a València després d'haver rebut el premi #BikeFriendly 2019 per la seua xarxa ciclista". "L'impuls a la bici i al nou model de mobilitat de la ciutat continua rebent el reconeixement nacional i internacional", ha celebrat. 

L'edil de Mobilitat ha destacat que la de RCxB és "una mostra més que València s'ha convertit en un referent en tot Espanya i també fora de les seues fronteres".

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next