El València CF impulsa una Grada Jove "lliure de coaccions" on l'afició no patisca ni "pressions ni amenaces"

L'equip ha advertit que controlarà "cas per cas" l'abonament en aquesta zona per a potenciar la "seguretat" i un "ambient lliure d'intimidacions"
11 juny 2019 19:48h
El València posarà a la venda un abonament per a totes les competicions per un preu de 250 euros. / EFE

VALÈNCIA. El València CF regenerarà la Graderia Jove de l'estadi del Mestalla perquè quede "lliure de coaccions i amb el millor preu" per als aficionats d'entre 16 i 25 anys. L'equip ha assegurat que apostarà per potenciar una Graderia Jove d'Animació que, com el seu nom indica, "siga jove i on una majoria mai patisca la intimidació d'uns pocs".

"L'anàlisi dels diferents fets ocorreguts aquesta temporada ha obligat el club a prendre mesures taxatives d'una vegada per sempre", indica el club en el seu anunci de la campanya d'abonaments que ha posat en marxa per a la pròxima temporada.

El València CF afig que "tot Mestalla ajuda l'equip amb la seua atmosfera única de suport però la Graderia Jove està reservada per a concentrar als valencianistes joves que vulguen unir-se per donar suport a l'equip". També assenyala que han de fer-ho "sense pressions ni amenaces, amb un ambient lliure i sa i un preu assequible, que tinga en compte la seua edat".

El club posarà a la venda un abonament per a totes les competicions a un preu de 250 euros per a aquesta graderia, al qual podran optar per a renovar el seu abonament o obtindre un nou en aquesta zona de Mestalla tots els valencianistes que complisquen els requisits d'edat establits.

En el seu anunci, el club adverteix que controlarà "de manera estricta, cas per cas, la renovació o l'alta de l'abonament en aquesta zona de Mestalla, amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat i un ambient lliure d'intimidació com a prioritat absoluta". Els aspirants a l'abonament de la Graderia Jove hauran d'emplenar un formulari de renovació o alta des d'aquest dimarts, 11 de juny, fins al dilluns 24 de juny.

next