València aprova una oferta pública d'ocupació amb 6 places de peons especialistes en Parcs i Jardins

Sergi Campillo també ha avançat que l'any 2020 es traurà una nova OPO per tal de "consolidar i estabilitzar les places d'ocupació temporal"
26 desembre 2019 17:35h
Des del 2003 no s'aprovava cap oferta pública d'ocupació a l'organisme. "Aquestes 6 noves places són prioritàries per al manteniment del servei als parcs i jardins de València perquè s'encarreguen de tasques molt especialitzades", ha explicat el vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo. / AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. El vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha anunciat aquest dijous que l'Ajuntament de València ha aprovat una Oferta Pública d'Ocupació per a l'Organisme Autònom de Parcs i Jardins (OAM). Es tracta de 6 noves places de peons especialistes que eixiran a oposició. La decisió s'ha pres per unanimitat dels membres del comité d'empresa de l'OAM. 

Des del 2003 no s'aprovava cap Oferta Pública d'Ocupació a l'organisme. "Aquestes 6 noves places són prioritàries per al manteniment del servei als parcs i jardins de València perquè s'encarreguen de tasques molt especialitzades", ha explicat el vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo.

Campillo també ha avançat que l'any 2020 es traurà una nova Oferta Pública d'Ocupació per tal de "consolidar i estabilitzar les places d'ocupació temporal", tal com estableix la legislació vigent en matèria de funció pública. El vicealcalde ha destacat que "és la primera OPO que s'aprova durant aquesta legislatura". "Obrim ara un procés que no es feia des de fa 16 anys per tal de dotar d'una plantilla estable i renovada l'OAM, que és un dels instruments clau per a l'impuls del Pla Verd de València i per a la conservació i la millora dels nostres parcs i jardins", ha conclòs.

next