València apaga durant mitja hora els llums de Nadal i dels principals edificis en un gest per la COP25

El consistori duu a terme hui aquesta mesura simbòlica per a fer visible "el ferm compromís per combatre de manera transversal l'emergència climàtica seguint polítiques de referència en àmbits com el de l'alimentació, la mobilitat o la transició energètica"
7 desembre 2019 06:00h
Aquest dissabte de 20 a 20.30 hores s'apagaran els llums dels principals edificis i monuments de la ciutat, així com l'enllumenat nadalenc. Imatge d'arxiu. / JUAN CARLOS CÁRDENAS, EFE

VALÈNCIA (EP). L'Ajuntament de València se suma a la iniciativa de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) de col·laborar amb els objectius mediambientals de la Cimera pel Clima, la COP25, que se celebra a Madrid. Per això, aquest dissabte de 20 a 20.30 hores s'apagaran els llums dels principals edificis i monuments de la ciutat, així com l'enllumenat nadalenc.

La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, ha afirmat en un comunicat que València "s'ha situat a l'avantguarda de les principals ciutats europees en l'aplicació de polítiques sostenibles". "Amb aquesta mesura simbòlica volem fer visible el nostre ferm compromís per combatre de manera transversal l'emergència climàtica seguint polítiques de referència en àmbits com el de l'alimentació, la mobilitat o la transició energètica", ha afegit.

next