Unides Podem reclama al Consell la modificació dels espectacles taurins per a garantir "major seguretat" 

La formació vol adequar la normativa a la nova Llei de drets i garanties de la Infància i l'Adolescència, que exigeix que en aquests espectacles no participen menors
/
23 setembre 2019 11:25h
La diputada Pilar Lima ha registrat la iniciativa en forma de pregunta al Consell. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Unides Podem ha sol·licitat al Consell la modificació del reglament de bous i espectacles populars "per a garantir una major seguretat per als assistents" i, a més, adequar la normativa a la nova Llei de drets i garanties de la Infància i l'Adolescència, que exigeix que en aquest tipus d'espectacles no puguen participar els menors de 18 anys.

La diputada d'Unides Podem, Pilar Lima, ha registrat una pregunta al Consell per a iniciar el tràmit de reforma del reglament d'espectacles taurins, "amb la premissa fonamental de garantir la seguretat i evitar el gran nombre de morts, més que en la resta de l'Estat junt, de la nostra comunitat Autònoma".

"Hem d'avançar cap a una reglamentació que prioritze la seguretat, protegisca els i les menors i garantisca el benestar dels animals. Des d'Unides Podem entenem, igual que una majoria social, que aquest tipus d'espectacles han d'anar desapareixent, però, mentrestant, almenys entenem que s'ha de garantir la seguretat de les persones i la protecció dels menors".

next