Unides Podem-EUPV proposa duplicar el pressupost de les ajudes municipals per a la vivenda

María Oliver considera que amb quatre milions d'euros es podria atendre totes les families que requerisquen fons de l'Ajuntament per a accedir a un habitatge
17 maig 2019 12:09h
Unides Podem-EUPV advoca per regular els preus dels lloguers dels habitatges només en les zones tensionades. / PODEM VALÈNCIA

VALÈNCIA. La candidata a l'Alcaldia de València per Unides Podem-EUPV, María Oliver, ha explicat aquest divendres les propostes de la confluència en matèria de vivenda, "una de les preocupacions més grans de la ciutat". Així, Oliver ha explicat que el seu objectiu és duplicar el pressupost destinat a les ajudes per a la vivenda, que passarien de 2 milions d'euros a 4.

Segons ha explicat la candidata, enguany s'han quedat fora de les ajudes per falta de pressupost 1.500 famílies, a les quals, segons els seus càlculs, es podria ajudar amb aquest augment de pressupost. No obstant això, ha lamentat que any rere any el nombre de families que necessiten ajudes creix i que caldrà revisar els pressupostos més endavant.

D'altra banda, Unides Podem-EUPV advoca per instar el govern espanyol a regular els preus dels lloguers dels habitatges només en les zones tensionades, com puga ser la ciutat de València, per a garantir l'accés a l'habitatge als veïns. En aquest sentit, ha lamentat que els darrers anys el preu del lloguer s'ha incrementat més d'un 40% circumstancia que "exerceix pressió sobre les famílies". 

next