Una baralla amb gas pebre obliga a desallotjar una estació de metro a València 

La disputa, que ha tingut lloc a la parada de Plaça Espanya de matinada, s'ha saldat amb tres ferits i sense detinguts
24 novembre 2019 13:22h
La baralla va obligar a desallotjar les intal·lacions. / EP

VALÈNCIA (EP). Una baralla amb gas pebre ha obligat a desallotjar les instal·lacions de l'estació de metro de Plaça Espanya de València durant al voltant de 15 minuts i s'ha saldat amb tres persones afectades pel gas que han hagut de ser ateses pels serveis sanitaris.

El succés ha ocorregut al voltant de les 6.15 hores de la matinada d'aquest diumenge, segons han informat Europa Press fonts de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

Un grup de joves que havien sortit d'una discoteca pròxima s'han vist involucrats en una baralla en l'estació. En un moment, un d'ells ha tirat gas pebre, que ha afectat algunes persones que es trobaven en l'estació.

Des del lloc de comandament d'FGV han avisat els serveis d'emergència, que s'han traslladat a l'estació. No obstant això, quan aquests han arribat al lloc, els joves involucrats en la baralla ja havien marxat, per la qual cosa no s'ha procedit a la detenció de cap d'ells.

Per a eliminar els efectes del gas pebre s'ha procedit a posar en marxa el sistema de ventilació dels túnels i s'ha desallotjat al mig centenar de persones que en aquest moment es trobaven en l'estació. Quinze minuts després, el servei de metro s'ha représ amb normalitat.

Els serveis d'emergència han atés tres persones afectades pel gas pebre que han estat traslladades a un centre hospitalari.

next