L'incendi en la fàbrica de reciclatge de cartó de la Pobla Llarga està en fase d'estabilització

El sinistre presenta dos focus amb flama en una indústria amb molt de material acumulat
10 maig 2019 11:20h
El foc es va declarar per causes no precisades cap a les 15.15 hores d'aquest dijous en aquesta fàbrica de la localitat de la Ribera Alta. / EFE

VALÈNCIA. L'incendi declarat aquest dijous a l'exterior d'una fàbrica de reciclatge de cartó a la Pobla Llarga (la Ribera Alta) està ja en fase d'estabilització. El fet que els bombers del Consorci puguen donar-lo per controlat o no dependrà del vent de ponent que bufe, segons han informat fonts d'aquest cos.

El sinistre presenta dos focus amb flama en una indústria amb molt de material acumulat, ja que guarda vora 2.000 metres cúbics de plàstic compactat acumulat.

Fins al lloc s'han desplaçat dotacions dels parcs de Silla, Alzira, Ontinyent i un oficial de guàrdia que estan treballant per a sufocar les flames i refrescar i refredar el material.

Així mateix, intervenen dos retroexacavadores per a separar el material afectat d'aquell que no ho està. El foc es va declarar per causes no precisades cap a les 15.15 hores d'aquest dijous en aquesta fàbrica de la localitat de la Ribera Alta.

Segons van informar a EFE fonts del Consorci Provincial de Bombers de València, els efectius que treballaven en la zona havien aconseguit evitar el risc que existia que el foc afectara les naus pròximes.

Les tasques d'extinció es concentren al pati de la fàbrica, on hi ha acumulats 500 metres quadrats de material de plàstic i cartó, segons van informar les mateixes fonts. L'incendi ha afectat també una zona de matoll i tarongers al costat de la fàbrica, per la qual cosa s'han desplaçat també al lloc diverses brigades forestals.

next