Un club de platja de Gandia canvia gots plens de burilles per gots de cervesa

El Magic Beach Club inicia una campanya per a mantindre netes les platges de la capital de la Safor
14 agost 2019 13:08h
Les persones que porten un got ple de burilles tindran a canvi un got de cervesa. / EFE

GANDIA. El grup hoteler Magic Costa Blanca ha posat en marxa una iniciativa mitjançant la qual es canviaran gots plens de burilles per gots de cervesa amb l'objectiu de mantindre netes les platges de Gandia (la Safor). L'acció l'ha posada en marxa el Magic Beach Club, de l'hotel Villa Lluz de Gandia, segons ha informat aquest grup empresarial en un comunicat.

La mesura es complementa amb una acció informativa que indica als usuaris del quiosquet que una burilla contamina fins a 10 litres d'aigua de mar i tarda una dècada a degradar-se.

"És veritat que la neteja i manteniment dels espais públics corresponen als serveis públics, però nosaltres partim de la base que mantindre netes les platges ha de ser cosa de tots", assenyala Elia Moltó des de la direcció de l'hotel Villa Luz.

"En un got caben moltes burilles i qui les reculla pel bé comú mereix un premi", afegeix el grup. "Nosaltres hem decidit col·laborar per a mantindre neta la platja de Gandia canviant aquests recipients plens de burilles per gots de cervesa fresca", explica Moltó.

next