L'UJI destina 42.300 euros a beques de menjador per al curs 2018-2019

L'ajuda per a l'estudiant consisteix en la compensació del preu d'un menú diari en les cafeteries del campus fins a un màxim de 50 menús
21 març 2019 12:08h
L'UJI ha convocat 200 ajudes de menjador dotades cadascuna d'elles amb 211,50 euros. / EFE

CASTELLÓ DE LA PLANA. La Universitat Jaume I (UJI) de Castelló, a través del Vicerectorat d'Estudiantat i Compromís Social, ha convocat per al curs 2018-2019 un màxim de 200 ajudes de menjador dotades cadascuna d'elles amb 211,50 euros, segons ha informat la institució acadèmica en un comunicat.

Així, l'UJI destinarà un total de 42.300 euros a aquestes ajudes de menjador que tenen com a finalitat compensar les despeses de manutenció dels estudiants durant el curs acadèmic en vigor.

L'ajuda consistirà en la compensació del preu públic d'un menú diari fins a un màxim de 25 menús –prorrogables per 25 més en cas que es consumisquen els 25 primers–, sempre en funció dels criteris de la convocatòria.

Aquestes ajudes responen "al compromís social de la universitat per a pal·liar situacions de dificultat social i econòmica" i formen part del Pla de Beques aprovat recentment per la Universitat, ha precisat la institució acadèmica.

L'UJI ha destacat que gràcies a les beques de menjador l'estudiantat té dret a un menú diari en les cafeteries de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques i de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals.

next