Tsunami Democràtic insta a "parar l'activitat" de l'aeroport del Prat com a reacció a la sentència de l'1-O

El col·lectiu anuncia la primera de les accions en protesta pel sentit de la sentència contra els líders independentistes
14 octubre 2019 13:05h
La policia està demanant les targetes d'embarcament a totes les persones que volen accedir a l'aeroport del Prat. / XAVI TOSCANO / ACN

VALÈNCIA. El col·lectiu Tsunami Democràtic ha comunicat a les 13.00 hores la primera de les accions de "resposta" a la sentència del Tribunal Suprem que ha suposat la condemna a 99 anys de presó, en total, als nou líders independentistes jutjats en el marc del cas Procés.

L'entitat ha instat la ciutadania a "parar" l'activitat de l'aeroport del Prat, a Barcelona, amb l'objectiu de "fer escoltar" arreu del "món" la "veu" dels ciutadans contraris al sentit de la sentència del Suprem.

Tsunami Democràtic, a més, recomana als seguidors acudir a l'aeroport "preparats per passar algunes hores fora de casa" i a portar "roba per a la pluja, menjar, aigua i calçat còmode, a més de ràdio convencional i mòbil amb bateria". "I una actitud no-violenta indestructible", afegeixen al comunicat.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next