El TSJ torna a rebutjar les mesures cautelars contra la ZAL del port de València que demanava Per l'Horta

El tribunal ha desestimat el recurs de reposició que va presentar l'organització contra l'escrit del 25 d'octubre on es denegava la suspensió del Pla Especial d'Urbanització de la Zona d'Activitats Logístiques
10 desembre 2019 19:55h
El passat 25 d'octubre, el TSJ desestimava ja la suspensió cautelar del Pla Especial d'Urbanització de la ZAL i assenyalava que havia de "prevaldre l'interés general de l'actuació". / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA (EP). El Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià ha desestimat el recurs de reposició interposat per l'associació Per l'Horta contra l'escrit de 25 d'octubre en el qual es denegava la suspensió de la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL) com a mesura cautelar.

Amb aquesta nova resolució, el TSJ desestima per segona vegada la paralització de la ZAL, la qual cosa permetrà al port de València continuar amb els seus plans de comercialització de les parcel·les destinades a ús logístic, segons ha informat en un comunicat l'Autoritat Portuària de València (APV).

El passat 25 d'octubre, el TSJ valencià desestimava ja la suspensió cautelar del Pla Especial d'Urbanització de la ZAL i assenyalava que havia de "prevaldre l'interés general de l'actuació". També feia referència a la memòria justificativa del pla, en el qual es recullen els "efectes positius" sobre l'economia regional, com ara la "millora de la competitivitat del teixit empresarial valencià", destaquen des de l'APV.

next