'Try València': Experiències turístiques per a gaudir del territori amb tots els sentits

Turisme València posa a disposició dels visitants una variada oferta d'activitats per a potenciar l'atractiu turístic valencià
20 juny 2019 06:00h
València ofereix múltiples possibilitats que fan de València una destinació a la qual arribar i quedar-se. / TURISME VALÈNCIA 

VALÈNCIA. València és un territori singular, un lloc on gaudir d'experiències i moments únics a tots els nivells. La seua capital i les seues comarques formen un espai geogràfic i experiencial amb arrels pròpies, peculiars, que han donat pas a una manera de viure i aprofitar eixos instants que busquem cada vegada més, d'una manera diferent, en la nostra contínua cerca de la felicitat.

És el clima, el paisatge visual i l'entorn monumental –fruit d'uns productes alimentaris autòctons que han generat una forma de vida i una gastronomia especials–, la llibertat de ser i estar…; un conjunt d'elements que actualment configuren València com una destinació a la qual arribar i quedar-se, una destinació per a gaudir a través de múltiples opcions per a no perdre's res.

València Turisme ofereix eixes experiències precises per a entendre un territori, un lloc, una elecció turística. Des de l'aprofitament dels recursos propis, locals, proposa al visitant gaudir de la singularitat valenciana mitjançant uns productes turístics resultat d'una gestió de qualitat, professional i amb condicions de sostenibilitat; factors que en definitiva remeten a l'excel·lència.

Els viatge en globus ofereix un recorregut aeri que posa color al territori valencià. / VALÈNCIA TURISME

Una oferta turística ordenada i sostenible que acosta a espais naturals únics; a aliments de proximitat l'elaboració actual de la qual permet tastar i gaudir d'una gastronomia reconeguda als més alts nivells, i una labor callada que pretén ampliar i posar en valor l'oferta existent i creada al voltant de València, a les seues comarques, de manera que uneix la destinació prioritària amb tot el seu entorn. Es tracta de centenars de possibles i variades propostes que es poden gaudir només amb una presència pròpia al territori valencià.

Des d'un recorregut aeri fascinant que posa color, olor i sensació al territori valencià en la bucòlica cistella d'un globus aerostàtic fins a experiències gastronòmiques singulars com Del Tros al Plat o la visita de platós cinematogràfics naturals de la mà de Film València. També, la pràctica del cicloturisme per infinites sendes i camins, del caiac fluvial i, fins i tot, una activitat com Birds & Wine, que combina l'albirament i l'observació d'ocells amb la degustació de vins valencians, entre múltiples productes turístics relacionats amb la gastronomia, les destinacions singulars, el patrimoni, les festes, la cultura i la naturalesa.

Del Tros al Plat és una de les principals ofertes gastronòmiques. / TURISME VALÈNCIA

Es tracta, doncs, d'un complet catàleg de realitats possibles, sorgides de la col·laboració institucional i també amb empreses locals. Propostes que donen arguments a l'eslògan 'Try Valènci'a que València Turisme promociona enguany per a captar l'atenció del turista o visitant cap a l'elecció d'una experiència valenciana.

En definitiva, 'Try València' és una clara aposta per nous i originals productes turístics, allunyats d'allò convencional per a atraure i fidelitzar visitants, de tota mena; gents que venen al territori valencià per a gaudir-lo en tots els sentits.


next