Tres secretaris 'botànics' de diferent color, units per una sola jaqueta

El polític de Podem César Jiménez relata una anècdota amb el socialista Francesc Colomer i el valencianista Enric Nomdedéu com a protagonistes 
22 juny 2019 11:30h

VALÈNCIA. L'expressió 'canvi de jaqueta' s'usa sovint en la política. No obstant això, hi ha tres secretaris autonòmics del Botànic II a qui no els ha calgut virar el seu color polític per a tindre en comú alguna cosa més que compartir estatus en el segon escaló del Consell. 

Malgrat que cadascun ve d'una formació (Podem, Compromís i PSPV), el mestissatge farà que tots ells coincidisquen com a secretaris autonòmics. Es tracta de César Jiménez, Enric Nomdedéu i Francesc Colomer. Aquest divendres es va anunciar que Jiménez serà el secretari d'Habitatge i Funció Social; Nomdedéu segueix com a secretari d'Ocupació, i Colomer continua en l'àrea de Turisme. 

Però abans d'aquests nomenaments, unes classes de natació i, efectivament, una jaqueta ja unien tots tres polítics. Així ho va contar aquest divendres el membre de Podem en la ràdio i ho ha recordat aquest dissabte en Twitter.

Segons explica Jiménez, va ser la mare de Nomdedéu qui el va ensenyar a nadar. Uns anys després, Colomer –qui havia sigut nadador– va regalar a Jiménez una jaqueta amb què el polític de la formació morada posa en una fotografia compartida en la mateixa xarxa social.

next