Torra torna a telefonar a Sánchez i la Moncloa insisteix que no pot respondre perquè està reunit

El president català ja va telefonar al president del govern espanyol aquest dissabte i tampoc va contestar la telefonada
20 octubre 2019 14:13h
Torra continua demanant a Sánchex negociar una exida política al conflicte. / ACN

BARCELONA (ACN). El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha tornat a telefonar al cap del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, tal com ha pogut saber l'ACN. La secretària del govern català s'ha posat en contacte de nou amb la Moncloa, aquest diumenge al matí, però l'executiu espanyol ha insistit que Sánchez no s'hi podia posar perquè estva reunit.

Torra ja va telefonar dissabte a Sánchez i va obtindre la mateixa resposta. A continuació Torra va enviar una carta al president espanyol en funcions on advertia que negar-se ara al diàleg és una "irresponsabilitat" que la comunitat internacional "no entendrà".

La Moncloa ha condicionat parlar amb Torra a una "condemna rotunda de la violència". El president català ja va dir que "cap forma de violència" representa el govern català ni l'independentisme.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next