Torra aposta per la "confrontació" amb l'Estat i crida a "arriscar" i "aturar la batalla entre independentistes"

El president català ha situat la Diada com el dia per a "reprendre el projecte" de la independència sense esperar que hi haja una sentència del procés
20 agost 2019 13:40h
Torra assegura que la negociació amb l'Estat està descartada. / ACN 

BARCELONA. El president del govern català, Quim Torra, ha fet una aposta per la "confrontació" amb l'Estat en considerar que la negociació està del tot descartada i ha fet una crida a "arriscar". 

Aquestes declaracions han tingut lloc en la cloenda de la commemoració dels 51 anys de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE), on Torra també ha demanat que "s'aturi la batalla entre independentistes" i ha recordat que "els adversaris són qui no permeten exercir l'autodeterminació". 

"A mi no em trobareu en les lluites partidistes", ha dit Torra, que ha advertit que no pensa "defallir" fins a aconseguir "un país lliure". D'altra banda, ha situat la Diada com el dia per a "reprendre el projecte cap a la independència" sense haver d'esperar que hi haja una sentència del cas del procés o es reactiven les euroordres sobre els polítics catalans a l'estranger buscats per la justícia.

next