El termòmetre arriba als 33 graus a Xàtiva i Utiel aquest diumenge

L'ascens més significatiu l'ha patit Castellfort, amb quatre graus més que aquest dissabte
23 juny 2019 18:53h
Les temperatures màximes han experimentat en general ascensos lleus, d'un o dos graus, respecte a la jornada anterior. / EFE

VALÈNCIA. Les localitats valencianes de Xàtiva i Utiel han arribat als 33 graus aquest diumenge, en una jornada en què les temperatures màximes han experimentat en general ascensos lleus, d'un o dos graus, respecte a la jornada anterior.

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), a la demarcació de Castelló l'ascens més significatiu l'ha experimentat Castellfort, amb quatre graus més que dissabte, fins als 26; mentre que han arribat als 30 graus a Castelló de la Plana (dos més) i a Vinaròs (un més). Pel que fa a Sogorb, s'ha quedat en 29 graus.

A la demarcació de València, l'ascens més destacat s'ha produït a Utiel, amb tres graus més que aquest dissabte, fins als 33. També a Xàtiva s'ha arribat als 33 graus (dos més que la jornada anterior), mentre que s'ha mesurat un grau més que dissabte més a Manises, a València i a Polinyà (27) i a Oliva (26).

A la demarcació d'Alacant, el termòmetre ha arribat al Pinós els 31 graus (dos més que dissabte); 28, a l'Altet (un més), i 27, a Alacant (un més) i a Xàbia i a Rojals, que en tots dos casos repeteixen el registre del dissabte.


next