Xàtiva tornarà a ser una "ciutat de muixerangues" el 13 d'abril

La Muixeranga de Sueca, la Torrentina i la Muixeranga Penyeta Blanca de Cocentaina acompanyaran la colla amfitriona en aquesta trobada
7 abril 2019 12:33h
L'actuació començarà a les 19.00 hores a l'albereda Jaume I i es realitzaran tres rondes individuals on cadascuna de les tres colles alçarà les seues figures. / FACEBOOK MUIXERANGA DE XÀTIVA

VALÈNCIA. Dissabte vinent, 13 d'abril, Xàtiva tornarà a convertir-se en una "ciutat de muixerangues", amb la celebració de la tercera trobada d'aquesta manifestació cultural.

A més de la colla amfitriona, també hi participaran la Muixeranga de Sueca, la Torrentina i la Muixeranga Penyeta Blanca de Cocentaina.

Segons està previst, a les 18.00 hores serà l'enfaixada de les colles, a la plaça la Bassa. Mitja hora després començarà una cercavila amb la música de la colla de tabal i dolçaina de la Socarrà. A més, es farà una parada en la pedra dels Maulets.

L'actuació començarà a les 19.00 hores a l'albereda Jaume I. Segons explica l'organització, es realitzaran tres rondes individuals on cadascuna de les tres colles alçarà les seues figures.

next