Les temperatures continuen en descens i deixen les primeres neus a la Serrania i la Plana d'Utiel-Requena

L'Aemet preveu temperatures mínimes de 0 i 2 graus a Morella i Requena, respectivament
15 novembre 2019 10:52h
Entre dijous i divendres s'han produït les primeres gelades de l'hivern. / JOSÉ ARGILÉS

VALÈNCIA. Les temperatures continuen descendint aquest divendres al País Valencià, en el qual s'han produït algunes gelades a les comarques de l'interior i ha començat el dia amb alguns intervals nuvolosos que poden convertir-se en precipitacions en forma de neu a l'interior nord de la demarcació de Castelló, per damunt de 500-700 metres, segons les prediccions de l'Agència Estatal de Meteorologia.

A la demarcació de València s'han produït gelades febles a l'interior de la meitat nord i el vent de l'oest moderat anirà amainant a fluix a la vesprada. La nit de dijous a divendres ha deixat nevades febles a la Plana d'Utiel-Requena i als Serrans, segons informa l'Aemet al seu compte de Twitter.

Les temperatures han anat baixant i s'han registrat mínimes de 2 graus a Requena, encara que s'arribarà al llarg del dia als 10 graus, i de 4 a Ontinyent, que pujaran a 13 . El temps és més suau a Gandia, amb 16 de màxima i 9 de mínima, i a València,  amb 17 i 8 respectivament.

En la d'Alacant també es registren aquest divendres intervals nuvolosos i temperatures en descens amb vent de l'oest moderat que amainarà a fluix a la vesprada. A Alacant es preveu una temperatura màxima de 18 graus i mínima de 9; a Oriola, de 16 i 7; a Dénia, de 17 i 9; Elx, 17 i 7, mentre que a Alcoi la mínima se situa en 5 graus i la màxima, en 12.

A la demarcació de Castelló el cel estarà aquest divendres nuvolós o cobert amb probabilitat de precipitacions en forma de neu a l'interior nord per damunt de 500-700 metres i les temperatures van en descens amb gelades febles en punts de l'interior, tot i que des de dijous ja s'han registrat les primeres nevades.

El vent serà de l'oest moderat, amainant a fluix a la vesprada. A la Vall d'Uixó es registrarà una màxima de 16 graus i 6 de mínima; a Vinaròs, 16 i 6 respectivament; a Castelló de la Plana, de 16 i 6, mentre que a Morella la mínima aconseguirà els 0 graus i la màxima, 6.

Per al dissabte es preveu a les comarques del nord un cel poc nuvolós o sense núvols al matí, amb intervals nuvolosos a la vesprada i les temperatures no registraran canvis significatius. Hi haurà gelades febles a l'interior i el vent serà del nord-oest fluix amb intervals de moderat en zones interiors.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next