Sunny i Pepo, les primeres mascotes que viatgen en els autobusos de València

Els abonaments per als animals de companyia es poden sol·licitar des d'aquest dilluns a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'EMT
25 novembre 2019 17:56h
El títol EMT Mascotes és una targeta personalitzada i recarregable de caràcter bianual amb un cost únic de cinc euros, i amb la qual es podran utilitzar totes les línies d'autobusos públics, sense límit de viatges, que gestiona l'entitat a València. / EMT VALÈNCIA 

VALÈNCIA. Sunny i Pepo han sigut els primers animals de companyia a estrenar el títol EMT Mascota i, així, a poder viatjar en els autobusos de València. L'abonament es pot sol·licitar des d'aquest dilluns a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'EMT, i permet que les mascotes de fins a 15 quilograms puguen accedir a l'autobús si van dins d'una gàbia portable de 45x35x25 centímetres com a màxim.

El títol EMT Mascotes és una targeta personalitzada i recarregable de caràcter bianual amb un cost únic de cinc euros, i amb la qual es podran utilitzar totes les línies d'autobusos públics, sense límit de viatges, que gestiona l'entitat a València. Per a obtindre'l, cal que els propietaris presenten el seu DNI, la cartilla de vacunació actualitzada de l'animal i una imatge seua de mida carnet.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next