La setmana comença amb un descens de les temperatures i precipitacions a la vesprada

El descens tèrmic es mantindrà fins dimecres, i dijous el mercuri tornarà a pujar
19 agost 2019 10:08h
Per a aquest dilluns es preveuen intervals nuvolosos que aniran en augment cap al migdia fins a provocar precipitacions a la vesprada. Imatge d'arxiu. / EFE

VALÈNCIA. El País Valencià comença la setmana amb un descens de les temperatures màximes que farà que els primers dies no siguen excessivament càlids al territori. A més, aquest dilluns s'esperen precipitacions vespertines a les demarcacions de València i Castelló, segons les previsions de l'Agència Estatal de Meteorologia (l'Aemet).

Així, per a aquest dilluns es preveuen intervals nuvolosos que aniran en augment cap al migdia fins a provocar precipitacions a la vesprada, en general febles, sense descartar que vagen acompanyades d'alguna tempesta ocasional en zones muntanyenques de les comarques del nord, informa l'Aemet en el seu compte de Twitter.

Les temperatures mínimes experimentaran pocs canvis, mentre que les màximes aniran en descens de forma notable a la demarcació de València. El descens tèrmic es mantindrà fins dimecres, i dijous començaran a ascendir les temperatures.

Pel que fa al vent, aquest dilluns serà fluix. Les brises d'aquests dies deixaran pas a vent de l'est i nord-est, que anirà intensificant-se i alçant onatge, la qual cosa donarà lloc a banderes grogues i roges en moltes platges, sobretot dimarts i dimecres.

next