Second i l'Orquestra de València s'alien en un concert "pioner i exclusiu" en el Deleste

El director Daniel Abad Casanova ha realitzat arranjaments simfònics a algunes de les cançons de l'últim treball de la banda indie, 'Anillos y Raíces'
15 octubre 2019 19:46h
El 9 de novembre el Deleste tindrà com a plat fort aquesta col·laboració "pionera i exclusiva" de la banda murciana referent del panorama indie estatal amb l'orquestra municipal, que es fusionarà per primera vegada amb el pop rock. / PALAU DE LA MÚSICA

VALÈNCIA. La huitena edició del festival Deleste acollirà, gràcies a la col·laboració amb el Palau de la Música, una trobada única en què l'Orquestra de València participarà per primera vegada en el marc d'un festival indie. Ho farà acompanyant Second, un dels caps de cartell de l'esdeveniment.

Així, el 9 de novembre el Deleste tindrà com a plat fort aquesta col·laboració "pionera i exclusiva" de la banda murciana referent del panorama indie estatal amb l'orquestra municipal, que es fusionarà per primera vegada amb el pop rock.

El director Daniel Abad Casanova ha realitzat arranjaments simfònics a algunes de les cançons de l'últim treball de Second, Anillos y Raíces, per a adaptar-los a la posada en escena d'un concert que ell mateix dirigirà; "un espectacle irrepetible" que només es podrà gaudir en eixa ocasió.

Manel, en el primer concert de presentació del seu nou treball, i The New Raemon & Paula Bonet, en un show conjunt inusual, són altres dels grans reclams d'aquesta trobada urbana tardorenca que completen Pony Bravo, Mueveloreina, Ferran Palau, Nøgen i Alavedra.

Abans del Deleste, el 19 d'octubre el festival calfarà motors amb els concerts gratuïts de Senior i el Cor Brutal, Mishima i 121dB. El Centre del Carme acollirà des de les 11.30h fins a la mitjanit l'aperitiu musical del festival, el Sona el Deleste - Deleste Kids. També hi actuaran Yawners, L'Últim Europeu i Filipinxs.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next