Sanitat ultima la retolació de 109 vehicles per a atenció domiciliària però no preveu contractar conductors

La consellera Ana Barceló explica que els professionals "tenen inclòs en un complement que ja perceben els trasllats fins al domicili dels pacients"
26 setembre 2019 17:37h
Els departaments de la Conselleria remetran "gradualment" aquests vehicles als centres de salut corresponents; això sí, sense conductor. / ESPENCAT

VALÈNCIA. La consellera Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha assegurat aquest dijous que ja estan ultimant la retolació de 109 nous vehicles per a atenció domiciliària amb la imatge corporativa de la Conselleria. Els departaments remetran "gradualment" aquests vehicles als centres de salut corresponents; això sí, sense conductor.

Així ho ha explicat Barceló després de presentar el Pla per a l'Atenció a l'Epilèpsia en el Sistema Sanitari Públic de la Comunitat Valenciana 2019-2023. Segons la consellera, "eixos vehicles no portaven cap acord de conductors" i, en aquests moments, "no està previst proveir-los de conductors, ja que els professionals tenen inclòs en un complement que ja perceben eixos trasllats que efectuen per a desplaçar-se al domicili dels pacients".

next