Publicades les llistes provisionals de les borses de treball temporal de Sanitat

Quasi 60.000 persones han optat a una plaça de treball en el departament de salut de la Generalitat
20 maig 2019 06:00h
Les llistes es poden consultar en la pàgina web de la Conselleria. / Imatge d'arxiu

VALÈNCIA. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha fet públiques aquest dilluns les llistes provisionals d'ocupació temporal de la bossa d'institucions sanitàries La publicacio arriba cinc mesos i mig després que finalitzara el termini de presentació de sol·licituds telemàtiques. Les llistes es poden consultar en la pàgina de la Conselleria de Sanitat. La gran quantitat de consultes ha fet col·lapsar la web de Sanitat. També es pot consultar la llista d'admesos des d'aquest enllaç.

Per a aquesta edició, número 16, Sanitat ha rebut quasi 60.000 sol·licituds d'incorporacions i nous mèrits obtinguts fins al 31 d'octubre del 2018. Així mateix, s'ha incrementat en un 41,88% el nombre d'integrants en la bossa, passant de 117.081 l'any 2015 als 155.563 integrants que es comptabilitzen l'any 2019, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Un dels objectius és aconseguir disposar de les llistes de l'edició 16 amb les noves incorporacions i els mèrits actualitzats abans que finalitzen les contractacions derivades del pla de vacances.

next