Sánchez diu que la seua proposta de govern enfortirà la cohesió territorial "des del diàleg i les lleis" i evitarà la confrontació

El líder del PSOE envia una carta a la militància on demana el vot favorable per a ratificar el preacord amb Unides Podem 
16 novembre 2019 17:37h
Sánchez assenyala  que per al seu partit era "condició indispensable" garantir un únic govern cohesionat . /  ACN

BARCELONA (ACN). El líder del PSOE, Pedro Sánchez, defensa que el govern espanyol que proposen els socialistes amb Unides Podem enfortiria la cohesió territorial "des del diàleg i les lleis", i sense promoure la confrontació ni l'enfrontament entre ciutadans de l'Estat. En una carta a la militància aquest dissabte, Sánchez defensa el preacord entre el PSOE i Unides Podem, i demana als socialistes que el 23 de novembre voten a favor per ratificar l'entesa.

Tal com defensa el cap de files del partit, aquest preacord és "imprescindible" després del resultat del 10-N: "És l'únic camí real per evitar el bloqueig", sosté Sánchez.

El secretari general del PSOE també apunta que per al seu partit era "condició indispensable" garantir un únic govern cohesionat, basat en la "lleialtat" i la "solidaritat governamental", "especialment en els assumptes econòmics i territorials capitals". A més, afegeix que per a Unides Podem era "crucial" participar del Consell de Ministres.

next