Sánchez es compromet a presentar uns pressuposts amb el 10% d'inversions per al País Valencià

El candidat socialista ha assegurat que quan presidisca "un govern en plenes funcions" es "bolcarà" amb el territori valencià
2 novembre 2019 13:52h
Sánchez ha oferit aquest dissabte un míting en el pavelló de Mislata, davant de més de 2.500 persones. / PSPV-PSOE

VALÈNCIA (EP). El president del govern en funcions i candidat socialista, Pedro Sánchez, s'ha compromés aquest dissabte a la localitat de Mislata a presentar en el primer trimestre de l'any uns Pressuposts Generals de l'Estat (PGE) que compliran "amb l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana". Aquest, estableix en una clàusula que la inversió ha de ser l'equivalent al seu pes poblacional, que ronda el 10%. 

Segons recull Europa Press, Sánchez ha oferit aquest dissabte un míting en el pavelló de Mislata, davant més de 2.500 persones, junt amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, que ha aprofitat la seua intervenció per a garantir que el president en funcions "complirà" amb un finançament just.

El candidat també ha assegurat que quan presidisca "un govern en plenes funcions" es "bolcarà amb molta energia" amb el territori valencià. Així mateix, ha afirmat que l'actual ministre de Foment en funcions i secretari d'Organització, José Luis Ábalos, hi continuarà sent "una peça fonamental".

next