Rosana Pastor, nova membre del Consell Valencià de Cultura

L'actriu cobreix la vacant que hi havia a causa de la renúncia de Francesc Sanguino
28 novembre 2019 12:01h
L'actriu i exdiputada de Podem al Congrés Rosana Pastor ha sigut triada aquest dijous com a consellera del Consell Valencià de Cultura. / @PODEM_

VALÈNCIA. El ple de les Corts ha escollit aquest dijous l'actriu i exdiputada de Podem al Congrés Rosana Pastor com a consellera del Consell Valencià de Cultura (CVC) amb 84 vots a favor i 12 vots en blanc. D'aquesta manera, es cobreix la vacant que hi havia a causa de la renúncia de Francesc Sanguino per incompatibilitat amb el seu càrrec com a regidor de l'Ajuntament d'Alacant.

Fonts de l'òrgan consultiu van explicar en el seu moment que Sanguino, quan va prendre possessió de la seua acta al consistori alacantí, va remetre via correu electrònic un escrit al CVC en el qual informava de la renúncia per "incompatibilitat" amb el seu nou lloc.

La sessió plenària d'aquest dijous també ha servit per a triar Ángel Luna com a síndic de greuges la candidatura del qual va ser aprovada per la comissió de Peticions el 14 d'octubre. A més, s'ha nomenat Marc Pallarés, Vicente Cutanda i Rosa Yagüe com a membres del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next