Rivera considera "una presa de pèl" la resposta de Sánchez i mantindrà el seu 'no' si no "rectifica"

El líder de Ciutadans creu que és "mentida" que les tres condicions exigides per Ciutadans s'estiguen complint i ha afirmat que la reacció de Sánchez "no està a l'altura"
17 setembre 2019 14:20h
Rivera ha reiterat el seu 'no' a Sánchez. / EUROPA PRESS

MADRID. El líder de Cs, Albert Rivera, ha afirmat que la resposta de Pedro Sánchez a la proposta d'abstenció de la formació taronja és "una presa de pèl" i ha avisat que mantindrà el 'no' a la investidura si el líder del PSOE no "rectifica". 

El president de Cs ha exigit al secretari general del PSOE a través d'un comunicat difós després de la telefonada que ha mantingut aquest dimarts amb el president del govern espanyol en funcions que "si vol posar fi a la situació de bloqueig", cal que "recapacite" i que "vire cap al constitucionalisme". 

Segons Rivera, és "mentida" que les tres condicions exigides per Ciutadans s'estiguen complint i ha afirmat que la reacció del líder del PSOE "no està a l'altura d'un candidat a la presidència del govern espanyol". "Els ciutadans saben què és el que està fent el PSOE a Navarra, què està fent a Catalunya i quin és el programa econòmic de Sánchez", ha argumentat.

next