Rivera alça el veto a Sánchez i obri la porta a pactar amb el PSOE

El líder de Ciutadans considera la possibilitat d'acordar amb els socialistes una sèrie de reformes per a evitar "el bloqueig polític"
5 octubre 2019 13:46h
El líder de Ciutadans assegura que tractarà de formar govern amb Casado. / EUROPA PRESS

MADRID. El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha alçat el seu veto a Pedro Sánchez i ha obert la porta a pactar amb el PSOE. Rivera, en un míting celebrat a Madrid, ha reiterat que cridarà al líder del PP, Pablo Casado, si després de les eleccions del 10 de novembre compten amb una majoria parlamentària que els permeta formar govern. 

Ara bé, si això no fora possible, ha promés que contactarà amb el líder del PSOE, Pedro Sánchez, per a impulsar junts una sèrie de reformes i evitar així un nou bloqueig polític. Rivera no parla de formar govern conjunt, però sí d'arribar a acords perquè el país "isca del bloqueig". 

"Em compromet a convéncer el PSOE perquè rectifique, que torne al constitucionalisme, al consens i als grans pactes d'Estat", ha dit Rivera en un acte electoral a Madrid amb el lema 'Espanya en marxa'. "Que [el PSOE] torne a seure amb nosaltres per a donar suport o per a liderar, depenent del que diguen els espanyols, aquestes reformes", ha dit després d'enumerar deu reformes prioritàries per al partit.

agermana't

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next