El restaurant de l'IVAM celebra el seu aniversari amb menús gratis per als menors de 12 anys durant l'agost

El xef José Luis Mascaraque ha creat una carta exclusiva per aquest estiu que inclou una amanida; croquetes morellanes; arròs o fideus del dia, un gelat, i una beguda
7 agost 2019 13:40h
José Luis Mascaraque ha creat un menú per a potenciar els productes de temporada. / GVA IVAM 

VALÈNCIA.  Mascaraque, el restaurant de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM), celebra el seu primer aniversari oferint menús gratuïts als menors de 12 anys que hi vagen acompanyats d'adults. Segons informen des de l'espai, es tracta d'una oportunitat única de gaudir de les diferents exposicions i activitats que ofereix el museu mentre es combina amb una experiència gastronòmica.

El xef, José Luis Mascaraque, ha creat una carta exclusiva per a aquest estiu amb l'objectiu de servir plats elaborats, però més saludables i lleugers. La intenció és apostar pels productes de temporada cuinats per a potenciar el seu sabor alhora que s'aprofita el valor nutritiu.

El restaurant, que va obrir al maig de l'any passat, seguirà oferint durant aquest mes la seua carta habitual i el seu menú diari. A aquest se sumarà un menú especial gratuït per als menors que inclou una amanida; croquetes morellanes; arròs o fideus del dia; un gelat, i una beguda.

José Luis Mascaraque va començar d'ajudant de cuina al restaurant Jokey de Madrid i va treballar a l'hotel Ritz de la mateixa ciutat durant 11 anys més. Després, es va traslladar als magatzems Harrods de Londres com a xef del restaurant espanyol. Actualment comparteix el seu coneixement en l'àrea de la formació de personal de cuina en escoles i assessoraments, a més de gestionar el restaurant de l'IVAM a València.

Durant el mes d'agost els visitants de l'IVAM poden encara gaudir, entre d'altres, de les exposicions de Fernand Léger, que es clausura el 15 de setembre, o de Cas d’Estudi: Equip Crònica, mirant-se en l’espill de l’avantguarda, que acaba el 8 de setembre. A més, a l'esplanada exterior, el núvol instal·lat per Grupo Aranea continuarà descarregant pluja refrescant durant tot l'estiu.

next