La repesca de la selectivitat de juliol comença aquest dimarts

Els estudiants ja no hauran d'esperar al setembre, com ocorria fins fa uns anys 
1 juliol 2019 12:22h
Dotze comunitats autònomes celebren la convocatòria extraordinària al juliol. / EFE

VALÈNCIA. Els estudiants que vulguen començar els seus estudis universitaris el pròxim curs i que no hagen aprovat l'Avaluació de Batxillerat per a l'Accés a la Universitat (EBAU) al juny tenen l'oportunitat de fer-ho a partir d'aquest dimarts en la repesca de juliol al País Valencià, sense haver d'esperar al setembre, com passava fins fa uns anys. 

Excepte a Andalusia, Aragó, Catalunya i Múrcia, on la convocatòria extraordinària de l'abans coneguda com a Selectivitat es manté al setembre, i a Navarra, on s'ha fet al juny, la resta d'autonomies han fixat juliol per a aquestes proves. 

Des d'aquest dilluns estan cridats els alumnes de Castella-la Manxa (també van ser els primers al juny), i des del dia 2, els valencians, asturians i madrilenys.
Dimecres començaran a fer la "repesca" de l'EBAU els estudiants de Castella i Lleó, les Canàries, La Rioja i el País Basc, i el dia 4 ho faran els de Cantàbria.
Els més tardans a tindre  aquesta segona oportunitat per a l'EBAU seran els de Extremadura i les Balears –des del dia 9– i Galícia – des del dia 10–.

next