Renfe anul·la quatre trens a València per la vaga d'Adif d'aquest dimecres

L'operadora ferroviària assegura que garanteix la circulació del 95% dels trajectes programats per a la jornada d'aturades
15 abril 2019 20:23h
Les cancel·lacions afecten trens que connecten València amb Madrid i Barcelona. / EFE-ARXIU

VALÈNCIA. Renfe ha cancel·lat quatre trens amb origen i destinació València dels 46 trens de mitjana i llarga distància i AVE suspesos a l'Estat com a conseqüència de la vaga de 24 hores convocada pel sindicat CCOO en l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (ADIF) per a aquest dimecres.

El sindicat ha anunciat una jornada de vaga per a aquest dimecres, 17 d'abril en protesta pel "bloqueig" del conveni col·lectiu de l'Adif i Adif Alta Velocitat (AV). Tot i això, l'operadora ferroviària ha garantit la circulació del 95% dels seus trens.

La majoria dels trens de llarga distància i AVE cancel·lats per Renfe corresponen a línies que enllacen Madrid amb ciutats com Barcelona, Sevilla, Màlaga o València.

Pel que fa a València, els trens cancel·lats són l'AVE València-Madrid de les 7.40 hores, l'Intercity València-Madrid de les 6.20 hores, un altre Intercity Madrid-València de les 17.33 hores i el Talgo Barcelona-València de les 19.30 hores.

Segons CCOO, estan paralitzats els preacords de conveni col·lectiu signats al desembre del 2018 entre Adif i Adif AV i sindicats.

next