Renfe ofereix 35.000 places promocionals d'AVE València-Madrid i Alacant-Madrid fins al 31 d'agost

Els bitllets, en classe preferent, es poden adquirir a partir de 43,75 euros per trajecte
20 juliol 2019 11:23h
Amb aquesta oferta, Renfe pretén donar a conéixer als viatgers "els avantatges i serveis que ofereix el tren en la seua classe preferent". / CARLOS TEIXIDOR CADENAS

VALÈNCIA. Renfe ha llançat la campanya 'Un verano de Primera', que permet comprar bitllets d'AVE València-Madrid i Alacant-Madrid amb descompte. En total, la companyia ofereix 35.000 places promocionals –22.000 per al trajecte de València i 13.000 per al d'Alacant–. L'oferta està disponible des d'aquest divendres fins al 31 d'agost.

En el cas dels bitllets d'AVE València-Madrid, es poden adquirir des de 43,75 euros per trajecte en classe preferent sense restauració i des de 46,80 euros amb restauració. Pel que fa als bitllets d'AVE entre Alacant i Madrid, es poden comprar des de 46 euros per trajecte en classe preferent sense restauració i des de 50,85 euros amb restauració. 

Les condicions són les pròpies de les Tarifes Promo. Els viatgers podran comprar els bitllets a través de la web de Renfe, en els punts de venda de les estacions, en agències de viatge i en agències virtuals, segons ha indicat l'operadora en un comunicat.

Amb aquesta oferta, Renfe pretén donar a conéixer als viatgers "els avantatges i serveis que ofereix el tren en la seua classe preferent: butaques més espaioses, premsa, restauració en el seient –de dilluns a dijous–, Wifi i atenció personalitzada".

next