El regidor d'Ontinyent Joan Sanchis serà el diputat provincial del nou partit de Jorge Rodríguez

Els 28 edils de La Vall ens Uneix trien per unanimitat el seu representant a la Diputació de València
20 juny 2019 17:45h
Sanchis va ser triat aquest dimecres per unanimitat pels 28 regidors que La Vall ens Uneix va obtindre a la comarca en les eleccions municipals del 26 de maig. / LA VALL ENS UNEIX

VALÈNCIA. Joan Sanchis, regidor de Territori d'Ontinyent i membre de la formació La Vall ens Uneix –el nou partit de l'exsocialista Jorge Rodríguez–, serà el diputat representant del partit judicial d'Ontinyent a la Diputació de València durant aquesta legislatura.

Després de ser triat aquest dimecres per unanimitat pels 28 regidors que La Vall ens Uneix va obtindre a la comarca en les eleccions municipals del 26 de maig, Sanchis ha comparegut aquest dijous en roda de premsa al costat de l'alcalde d'Ontinyent i líder de la formació, i de la també edil i membre del partit Natalia Enguix.

Com a representant provincial, ha agraït el suport "massiu" dels veïns d'Ontinyent i de localitats com Palomar i Bufali: "Gràcies a ells hem aconseguit el diputat i ara podrem defensar els seus interessos a València", recull el partit en un comunicat.

La seua meta és treballar per a aconseguir les subvencions a què tenen "dret" els municipis de la comarca i "ser la corretja de transmissió amb les associacions i empreses perquè obtinguen els màxims beneficis possibles". "La nostra vocació és comarcalista: treballarem per a defensar sempre els interessos d'Ontinyent, però també de tota la Vall d'Albaida", ha asseverat.

Estricta "obediència" a la ciutadania d'Ontinyent i de la Vall d'Albaida

Per part seua, Jorge Rodríguez ha destacat que l'elecció suposa "un fet molt important per a la ciutat". "Serà la primera vegada en la història que tindrem un diputat que només deurà obediència a la ciutadania d'Ontinyent i a la Vall d'Albaida", ha recalcat.

A parer seu, comptar amb una marca pròpia els permetrà defensar els interessos de la ciutat i la comarca "sense gens d'interés partidista", amb l'objectiu de "fer valdre l'agenda d'Ontinyent i de la Vall d'Albaida en les institucions superiors".

També ha posat l'accent en la necessitat de "fiscalitzar el treball que es realitze i vetlar perquè continue el canvi de la passada legislatura", a més "que es tracte igual a tots els pobles i que les subvencions s'atorguen seguint criteris objectius".

next