Aquest és el recorregut de la manifestació de l'Orgull LTGBI a València

La marxa d'aquest dissabte comença a les 19.00h i acaba amb una gran festa que s'allargarà fins a les 3.00h
27 juny 2019 19:26h
València celebra aquest dissabte, 29 de juny, l'Orgull LGTBI. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. València celebra aquest dissabte, 29 de juny, l'Orgull LGTBI. Com ja és habitual, una marxa recorrerà els carrers de la ciutat per a concloure en una gran festa. En concret, la manifestació està programada de 19.00h a 22.00h. El punt d'inici és la plaça de la Porta de la Mar, tot i que està previst que la concentració comence a l'avinguda de Navarro Reverter a partir de les 18.00 hores.

La marxa finalitzarà a la plaça de l'Ajuntament, després de recórrer les següents vies: els carrers de Colom i de Xàtiva, l'avinguda del Marqués de Sotelo i la plaça de l'Ajuntament. Per això, el trànsit del carrer del Pintor Sorolla es desviarà per la plaça d'Alfons el Magnànim i pels carrers del General Tovar i del General Palanca.

D'altra banda, de 22.00h a 03.00h continuarà la festa a la plaça de l'Ajuntament. Això implicarà el desviament del trànsit motoritzat, en funció de l'ocupació, pel carrer de les Barques, l'avinguda Maria Cristina i el carrer de Sant Pau, en sentit a Marqués de Sotelo i Xàtiva.

next