Puig escull la Vall del Cabriol com a escenari del missatge de la nit de Cap d'Any

Presidència destaca que s'ha buscat una imatge que connecte amb dues de "les preocupacions" del Consell: l'emergència climàtica i la lluita contra la despoblació
30 desembre 2019 12:48h
El missatge s'emetrà aquest dimarts a les 14.00 hores. / DLV

VALÈNCIA (EFE). El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha decidit gravar el seu tradicional missatge de la nit de Cap d'Any a Casas del Río, a la Vall del Cabriol, un entorn recentment declarat Reserva de la Biosfera per la Unesco.

Segons Presidència, enguany, en lloc del tradicional despatx com a escenari per a l'enregistrament del missatge –que s'emetrà aquest dimarts a les 14.00 hores–, s'ha buscat "una imatge que connecte amb una de les prioritats clares del Consell, l'emergència climàtica".

Puig vol ressaltar en el seu missatge, el primer d'aquesta segona legislatura en què està al capdavant del govern, la qüestió de la sostenibilitat, vinculada als Objectius de Desenvolupament Sostenible que ha marcat l'ONU per a l'Agenda 2030.

L'emplaçament, que serà en exteriors, "cerca connectar amb una altra preocupació transversal del Consell: la lluita contra la despoblació".

En el seu discurs de l'any passat, el president va proposar renovar el contracte social valencià amb la meta de la creació d'ocupació, la igualtat d'oportunitats i la democràcia, un objectiu per al qual va reclamar rebutjar enfrontaments i apostar pel "treball comú" i "estar units".

next