Puig respon a Aznar: "La Comunitat no és Barri Sèsam"

L'expresident espanyol va dir aquest dimecres en un acte del PP amb Català i Bonig que el País Valencià es juga "ser un barri secundari del nacionalisme català"
28 març 2019 14:02h
Puig ha fet declaracions als mitjans en ser preguntat per les paraules d'Aznar en el míting celebrat a València aquest dimecres. Imatge d'arxiu. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha respost aquest dijous a les paraules de l'expresident espanyol José María indicant-li que "la Comunitat no és Barri Sèsam" i que "vol oblidar per sempre què van significar l'aznarisme i el PP". Amb aquestes paraules responia a Aznar, qui aquest dimecres va assegurar que el País Valencià es juga "ser un barri secundari del nacionalisme català".

Així s'ha pronunciat Puig en declaracions als mitjans en ser preguntat per les paraules de l'expresident espanyol en el míting celebrat a València, en el qual també va instar els valencians a "dir 'no' a més manipulacions ni culturals, ni lingüístiques, ni educatives, ni històriques".

"El senyor Aznar sempre es retrata en la seua millor versió, ell és així; el que és evident és que la Comunitat Valenciana, afortunadament, vol oblidar per sempre el que van significar l'aznarisme i el PP de la Comunitat Valenciana", ha assenyalat.

Aquest dimecres, ha indicat, "tenia una nova oportunitat per a demanar perdó als valencians per Gürtel, per tota la corrupció que ell en gran manera va propiciar i va protagonitzar".

Per això, ha asseverat: "Que no vinga a insultar la intel·ligència dels valencians; ací tothom és benvingut però, per favor, que no ens falten al respecte".

next