Puig es dona 72 hores per a decidir si avança les eleccions per a fer-les coincidir amb les generals

El president de la Generalitat explica que abans del dia 5 de març se sabrà la decisió sobre la data de les autonòmiques
28 febrer 2019 12:03h

VALÈNCIA. El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat aquest dijous que "no hi ha novetat" respecte a la possibilitat d'avançar les eleccions autonòmiques. "És un procés de reflexió, de deliberació i de decisió i, per tant, abans del dia 5 de març sabran vostés la decisió", ha assenyalat.

Puig s'ha pronunciat en aquests termes als passadissos de les Corts en ser preguntat per la possibilitat d'avançar les eleccions, una possibilitat que en les últimes hores havia pres força però que finalment no s'ha confirmat.

Sobre aquest tema, el cap del Consell –a qui correspon la potestat de convocar les eleccions– ha afirmat que "no hi ha novetat". "Evidentment és un procés de reflexió, de deliberació i de decisió i, per tant, abans del dia 5 de març sabran vostés la decisió", ha assenyalat per a afirmar que, per a prendre la decisió, parlarà "amb molta gent".

Preguntat per si ha abordat aquesta qüestió amb el líder del PSOE , Pedro Sánchez, ha manifestat que amb ell "pot" parlar, però que "no hi ha cita concertada en aquests moments". "Pedro Sánchez està en les seues coses i ja en té prou també", ha resolt.

next