El PSPV vota com el PP, Ciutadans i Vox, i rebutja la paralització de les obres d'ampliació de la V-21

Compromís i Podem van registrar una Proposició No de Llei conjunta perquè les Corts demanaren al Ministeri de Foment que es paralitzen els treballs
8 octubre 2019 14:16h
Les diputades de Compromís i Unides Podem han defensat la reversió d'un projecte "fruit d'un paradigma de mobilitat obsolet", que no millorarà el trànsit d'entrada a València i, per contra, perjudicarà el patrimoni valencià i l'horta. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA (EFE). Les Corts han rebutjat aquest dimarts, amb els vots del PSPV, el PP, Ciutadans i Vox, una iniciativa conjunta de Compromís i Unides Podem que proposava demanar al govern espanyol "la paralització immediata de les obres d'ampliació de la V-21".

Les diputades de Compromís i Unides Podem han defensat la reversió d'un projecte "fruit d'un paradigma de mobilitat obsolet", que no millorarà el trànsit d'entrada a València i que, per contra, perjudicarà el patrimoni valencià i l'horta.

Des del PSPV han reconegut que l'obra "es podria haver fet millor" i que la legislació autonòmica actual no la permetria, però han al·legat "l'escassa maniobrabilitat" del govern en trobar-se el projecte adjudicat, per la qual cosa, al seu judici, ha fet el que podia i devia deixant de banda el que volia.

El PP ha demanat que s'acabe com més prompte millor una obra necessària per a evitar accidents; Ciutadans ha defensat la legalitat de les actuacions i ha dit que només es poden parar en els tribunals, i Vox ha considerat que la necessitat d'accés a València "és vital i prioritària".

next